Etusivu - ohjeet - palaute - foorumi - äänet

Pelin voittaminen

Pelin voittaminen
Peli (GoF-pelimaailma) loppuu kun jollakin heimoista on palatsi tasolla 10 ja täyttää yhden seuraavista ehdoista: valtakunnalla on selkeästi enemmän kulttuuripisteitä, sotilaallista voimakkuutta tai asukkaita kuin seuraavaksi parhaalla. Tarvittava määrä riippuu pelimaailmasta. Pelin voi siis voittaa monella eri tyylillä.

Myös kilta voi voittaa pelimaailman mikäli se on suurempi kuin toinen kilta yllämainituilla kriteereillä ja yhdellä kiltalaisista on tason 10 palatsi. Kiltojen tilastoihin ei lasketa pelaajia jotka ovat lomatauolla tai rauhanlipun alla.

Pelin loputtua kyseinen maailma sulkeutuu kaikkien pelaajien osalta eikä sitä voi enää pelata. Pelaamista voi jatkaa muissa GoF-maailmoissa. Käyttämättä jääneet timantit hyvitetään automaattisesti sähköposti-osoitteensa vahvistaneille pelaajille.

Arvonimet
Pelissä voi saada arvonimen erilaisista teoista, tai nimitysten seuraksena. Arvonimet Kuningas (Kuninkaat), Keisari (Keisarit) ja Aurinkokuningas (Aurinkokuningas) saavutetaan tieteillä. Teot josta arvonimen voi saada:

Legendaarinen: puolustaja alivoimainen hyökkääjää vastaan mutta hyökkäyksen lopputuloksena puolustaja on voimakkaampi, lisäksi puolustajalla yhteensä 100 tapettua yksikköä kaikissa taisteluissaan.
Rosvopäällikkö: 5 000 000 ryöstettyä resurssia.
Valloittaja: 10 valloitettua kylää.
Soturi: 200 kuollutta ja 200 tapettua yksikköä.
Teurastaja: 500 tapettua yksikköä.
Arvostettu: ensimmäisenä mahtavuudessa päivän päättyessä ja palatsi tasolla 2.
Pelätty: ensimmäisenä voimakkuudessa päivän päättyessä ja palatsi tasolla 2.
Valtias: ensimmäisenä valtakunnan laajuudessa päivän päättyessä ja palatsi tasolla 2.
Maailmanvaltias: ensimmäisenä valtakunnan laajuudessa päivän päättyessä ja palatsi tasolla 6.

Teosta saatavaa arvonimeä ei saada (vaihdeta) jos pelaajalla on jo arvonimi.