Etusivu - ohjeet - palaute - foorumi - äänet

Käyttäjätunnuksen yksilöinti

Jotkin pelin toiminnoista on estetty jos pelilogiikka tunnistaa kyseessä olevan ns. "multiaccounting" eli yhdellä pelaajalla on useampi käyttäjätunnus, tällöin näytetään kulkutautiin viittaava virhe-ilmoitus. Useammalla tunnuksella pelaaminen vääristää pelin voimasuhteita, joten estot ovat välttämättömiä. Joskus kuitenkin samalla koneella tai samassa lähiverkossa on useita eri pelaajia jotka käsitetään samaksi pelaajaksi.

Käyttäjätunnus voidaan yksilöidä tekstiviestitse ja PayPal ja Moneybookers-ostoilla. Kun pelaaja tekee oston ko. maksupalvelulla, häneen merkitään ko. maksupalvelun käyttäjätunnuksen yksilöintikoodi. Kahden käyttäjän, jotka molemmat ovat yksilöineet tunnuksensa samalla maksupalvelulla ja käyttäneet eri maksupalvelun tunnusta, välisissä toimenpiteissä katsotaan kyseessä olevan eri henkilöt eikä toimenpiteitä estetä.

Yksilöinti tapahtuu aina automaattisesti PayPal/Moneybookers-maksun kanssa, ja yhden pelaajan tarvitsee yksilöidä ainoastaan kertaalleen per pelimaailma. Pelaaja voi yksilöidä tunnuksensa halutessaan kaikilla tavoilla (PayPal/Monebookers/tekstiviesti), näitä yksilöintejä käsitellään erikseen yksilöintitavan perusteella.

Molempien käyttäjien tulee siis tehdä yksilöinti, samalla maksupalvelulla, eri maksupalvelun käyttäjätunnuksella. On siis huomioitava että esimerkiksi vain tekstiviestitse yksilöity tunnus ei poista estoja mikäli toinen pelaaja on hoitanut yksilöintinsä vain PayPal-palvelulla.